2022-02-17 07:46:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne hagyd magad megtéveszteni a körülmények vagy más személyek által

Napi horoszkóp február 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold is fényszöget vet az Uránusz-Jupiter kapcsolódására. Emiatt igazán izgalmas napra számíthatunk! Ki is voltál már éhezve egy kis változatosságra, például a munkában vagy a szerelemben. Most remek lehetőségeid adódhatnak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy ügyben végre áttörést érsz el, és ez elég lendületet ad neked ahhoz, hogy új célokat is kitűzz. Használd ma valami előremutatóra, pozitívra ezeket a termékeny energiákat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Döntési kényszerbe hozhatnak ma a körülmények. Ne aggódj és ne kapkodj: ha képzeletben hátralépsz egyet, és nem hagyod, hogy az indulataid vezéreljenek, akkor a lehető legjobb döntést fogod hozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kissé szentimentális hangulatba kerülhetsz, ezt a Halakban járó Jupiter okozza, viszont az Uránusz segít neked abban, hogy mintegy kívülről szemléld néha önmagad is, így túlságosan mégsem sodorjanak el az érzések. Jó nap ez arra, hogy átgondold az érzelmi kérdéseket, konfliktusaidat, párkapcsolatodat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha volt is valami, amivel kapcsolatban nem tudtál dűlőre jutni, most végre sikerül rendezned. Lehet ez érzelmi kérdés, konfliktus, vagy egy egészen gyakorlatias teendő is. Hála az újszerű megközelítésnek, még egy sor dolgot el tudsz intézni. Remek napot jeleznek a bolygók!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold, az Uránusz és a Jupiter fényszöge miatt az érdekes fordulatok, váratlan események ma is kimozdítanak a nyugodt rutinból. Az események felráznak, és cselekvésre késztetnek, de ezek pozitív változások lesznek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon lelkesítő energiák hatnak rád. A kreativitás a szerelemmel együtt tér vissza az életedbe. Egy vállalkozás gondolata is megfogalmazódik benned, akár bele is vágsz ma egy ilyen tevékenységbe. Valamilyen társulásra is sor kerülhet ezzel összefüggésben.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kissé feszültté tesznek a mai bolygóhatások, de ha sikerül valamiféle pozitív aktivitásban levezetni ezt, vagy szó szerint kimozogni, akkor nagyon is termékeny, sikeres és vidám napod lesz. Minden jó, amiben megélheted az érzéseidet: valamilyen alkotás, egy bizalmasoddal történő beszélgetés, vagy a meditáció, sport.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne hagyd magad megtéveszteni a körülmények, vagy más személyek által. Nagyon is jók a meglátásaid és nem szabad most hallgatnod senki másra, csak és kizárólag saját magadra. Az intuíciód most csalhatatlan.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma hallgass a szív hangjára! Az érzéseid most helyes utat mutatnak, még akkor is, ha látszólag ellentmondanak az észérveknek. Vannak olyan tényezők, amik a tudatosság számára még láthatatlanok.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdekes összefüggésekre jöhetsz rá, talán a magánéleteddel kapcsolatban. Ha eddig értetlenül álltál valaki viselkedése előtt, most megérted, mit miért tesz, és mik a rejtett indítékai. Ez a tudás még jelentőségteljes lesz az életedben.


Halak: II. 19. - III. 20.

Viták adódhatnak otthon. A fejlődés folyamatát csakis együtt, egymást támogatva tudjátok megélni. Ez néha bizony veszekedéssel is jár. Ám éppen ez az érlelő vita, ami fejlődésre sarkallhat mindkettőtöket. Egyben kell csak megegyeznetek: hogy szeretitek egymást. 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: